Sunday, 11 December 2011

first time buat blog

pening juga buat blog ni..nak kene daftar google..macam yahoo..ke fasebuk tu.try punya try akhir ya...ni penangan adik aku la ni..budak sekolah buat blog boleh yg tua cam aku ni pasti boleh..ala tergagap2 g2..hahah.bleh la buat ckit2.nak2 bab yg edit color tu,,bleh main2 lagi..campur2 color..hahahah.seronok juga..apa pun aku berjaya buat blog yg tak seberapa ni..thaks kat adik aku..bleh juga ada blog sendiri..tambah lak kerja aku duk updute blog ni..tak per lagi busy lg best,kalau tak..membongkang jer kerja aku.heheheh

2 comments:

  1. hohohohoho,,,tahniah la coz berjaya buat belog tu,,rajin-rajinlah update ye..

    ^________^

    ReplyDelete
  2. hahah..blog cam budok kecek je

    ReplyDelete